Verbetertrajecten

In het onderwijs maak jij het verschil. Om dit verschil te kunnen blijven maken wordt er van je verwacht dat je blijft ontwikkelen en mee kunt gaan in wat de maatschappij van onderwijs verwacht. Dit houdt het werk boeiend, maar kan ook zorgen voor onrust, vermoeidheid of twijfel over je werk. Want wat wordt er dan precies van je verwacht en hoe ga je dan groeien en wíl je dat eigenlijk wel? Het kan een behoorlijke zoektocht zijn. Zowel voor jou als voor je werkgever.

Coaching kan jou of je medewerker helpen bij deze zoektocht. Coaching versterkt en vergroot het vertrouwen in het eigen kunnen.

Alle coachtrajecten zijn op maat. We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek. Afhankelijk van het uitgangspunt hebben we ook een gesprek met je leidinggevende. Dat hangt af van de opdrachtgever. Ben jij dit zelf of gaat het uit van je werkgever. We bespreken jouw situatie, waar je aan wilt werken en de verwachtingen van beide partijen. We stellen doelen waaraan we tijdens het verbetertraject gaan werken en bepalen hoeveel gesprekken we nemen om je doelen te bereiken. Tijdens het traject evalueren we regelmatig of we nog op koers liggen. Tijdens dit traject staat jouw ontwikkelwens centraal. Het resultaat: persoonlijke groei en duurzame verandering.