Coachen en begeleiden vind ik super om te doen. Ik vind het geweldig om mensen, van alle leeftijden te laten inzien dat je meer uit jezelf kunt halen. En dat je zelf de regie kunt nemen over je leven. Dit heb ik zelf aan den lijve ondervonden. Tijdens mijn loopbaan binnen het onderwijs is de rode draad altijd coachen en begeleiden geweest. Op een gegeven moment kwam het besef dat dit mij pad was.”

Na mijn loopbaan in de horeca ben ik in het onderwijs gaan werken. De laatste jaren combineerde ik werken in het onderwijs met het geven van persoonlijke coaching, teamcoaching en groepstrainingen, met name gericht op onderwijs. Maar dat niet alleen. Want ook het coachen van (LVB) jongeren en mensen die te maken hebben met (LVB) jongeren, doe ik met veel passie en plezier.

Door mijn ervaring als Intern begeleider, supervisor en (loopbaan)coach binnen het onderwijs heb ik besloten mijn expertise breder te gaan inzetten. Tijdens mijn loopbaan in het onderwijs heb ik diverse coach-opleidingen gedaan. Hierdoor ben ik bevoegd om personen of groepen te coachen.