Loopbaan vraagstukken

Heb je bepaalde loopbaan vragen, is de energie op, haal je minder inspiratie en plezier uit je werk. Dan help ik je om met een hernieuwde blik naar jezelf te kijken. Wat zijn je talenten, kwaliteiten, ambities én mogelijkheden. Na dit traject kan je een weloverwogen loopbaankeuze maken. Wordt het een nieuwe carrière, een nieuwe werkomgeving of met hernieuwde energie doorgaan met je huidige loopbaan.

Want wat als je het gevoel hebt ‘klaar’ te zijn met je baan in het onderwijs? Of haal je er niet meer het werkgeluk en energie uit zoals in het begin? Of heb je juist het gevoel dat je vastzit, dat je iets wilt veranderen, maar weet je niet goed wat en hoe? Dan help ik je door middel van loopbaancoaching. Samen gaan we onderzoeken waar het probleem zit. En vooral ook hoe jij ervoor kan zorgen dat je deze energie en dat werkgeluk wél weer terug kan vinden.

Tijdens deze coaching ga je op ontdekkingsreis. Wat drijft je werkelijk, wat zijn ook alweer jouw waarden, wat heb je te bieden, wat wil je nog leren of doen. En wat voor werkomgeving zou daarbij passen. Je kijkt weer met een frisse blik naar jezelf. Dat en het inzicht in wat je kan en wat je wil, brengt je verder: het geeft je handvatten om verder te gaan met hernieuwde energie, onder jouw voorwaarden. Gun je jezelf de vrijheid om weloverwogen nieuwe loopbaanwegen in te slaan. Vanuit je hart, met een helder zelfbeeld en een reële kijk op je mogelijkheden.

Naast loopbaancoaching als compleet programma kunnen we ook een APK loopbaancheck doen. Dat is een verkort programma waar in enkele gesprekken helder wordt wat je belangrijkste kwaliteiten zijn en of je op je plek zit. Het geeft je een helder beeld over waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Van daaruit kan je kijken of je meer coaching nodig hebt. Of dat dit juist de helderheid verschaft die je nodig hebt om weer met frisse energie verder te kunnen.